Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Pomazánka na chlebíčky
Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou
Ananasové řezy
Svatomartinská husa
Kokosová rýže se skořicí
Croissanty s čokoládou
Džem z rakytníku
Tiramisu z pomazánkového másla
Limetkový krém
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi