Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Římský salát s rajčaty a olivami
Vepřová pečeně na rozmarýnu
Americká mrkvová buchta
Báječný jablkový koláč
Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
Bramborovo vajíčková pomazánka
Houbovo-smetanové špecle
Buchta Margot "píchaná"
Květákové řízky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě