Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Bezinkový likér
Tvarohové smaženky jako dezert
Vepřové maso s hráškem na smetaně
Špagety s mletým masem
Indiánky
Bábovka jak od paňmámy
Citronová (pomerančová) bábovka
Jahodová limonáda
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Mexická tortilla se zelným salátem
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone