Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Zelňačka tety Vandy
Nouzová polévka
Tvarohová štola
Zapečený lilek s fetou
Sekaná z ovesných vloček
Vepřové koleno na černém pivě
Těstovinový salát se šunkou
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek