Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Sojčí těstovinový salát
Mrkvová-pažitková pomazánka
Kapustová polévka s bramborem
Tvarohový řez
Pečená dýně (velice chutná)
Gratinované brambory (nejen) se…
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Tradiční jablečný koláč
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone