Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Špagety sypané česnekem
Chorvatský bramborový salát z Dolače
Králík - slintající soused
Ořechový chlebíček
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Netradiční rybízové řezy
Chřestový krém - polévka
Dvoubarevný smetanový piškotový dort
Pikantní jogurtová marináda na kuře
Vepřové výpečky s bramboráčky a…
Boží milosti F.O.O.D.
Domácí jitrnice
Polévka z pečené zeleniny
Rolovaná krkovice à la porchetta
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci