Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Obrácené řízky podle tchýně
Čebureky II.
Kuřecí na houbách pro začínající…
Hrníčková buchta
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Prdelačka z jelítka - jíšková
Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…
Pečený čaj - hruškový
Dukátové buchtičky s krémem
Makarony se sýrem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem