Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Ravioli
"Pravé" Baileys
Kozí brada - novoroční zelňačka
Senzační schwarzwaldský dort
Quiche s cibulí a olivami
Těstovinový salát s červenou řepou
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Cuketové karbanátky (sekaná)
Medovníkové kuličky
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi