Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Horácké knedlíky
Cizrnový guláš se zeleninou
Americké muffiny
Zapečené kuře s bramborem
Slaný mrkvový koláč
Smetanovo-křenová nebo česneková…
Kuře s rýží na kari
Bramborový salát s řepou
Hrachová polévka
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami