Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Mrkvová bábovka
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Pikantní gyros v housce
Čokoládové fondue
Tuňákový salát s cottage sýrem
Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…
Výborné domácí Koka sušenky
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami