Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Letní zeleninový salát a bylinkami
Vepřové závitky v římském hrnci
Pomazánka "hned pryč"
Velikonoční jidáše
Pařížské rohlíčky IV.
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Vegetariánský guláš
Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone
Bylinkové kotlety na houbách
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake