Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Plněné bramborové knedlíky
Losos s citronovou omáčkou
Těstoviny se špenátem a žampiony
Pohanková dobrota (2 porce)
Křížaly - sušená jablka
Mrkvový koláč BILLA
Kávový korpus
Perník s čokoládou a kokosem
Makový dort s malinami
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi