Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Vepřové plátky na medu
Templářský dort tmavý
Roštěnky se smetanovou omáčkou
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Vaječná omeleta se zeleninou
Tom Kha Gai
Svatomartinská husa
Banánová espuma v čokoládové…
Zeleninový salát s lososem a…
Letní rybí polévka
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger