Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem
Mexické "Guacamole"
Kotlety na cibuli
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Plněný zapékaný květák
Haštalský řízek
Řízek bez vajec
Jogurtový tropik dort - nepečený
Dušené zelí - zadělávané
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek