Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Hrníčkový ovocný koláč
Kachna po staročesku
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Skořicové vafle
Karibská kuřecí stehna
Netradiční rybízové řezy
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Tvarohová pomazánka levně
Pistáciové sušenky
Houbové ragú s nudlemi
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami