Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Couračka
Treska paní Gunilly
Škvarky z domácí pekárny
Perník z perníků-nepečené
Frýdecká kotleta v alobalu
Jidáše - drobenkové
Banánovo – avokádové smoothie
Vepřový plátek s listovým špenátem
Zeleninová polévka s černou čočkou
Obalovaný asijský květák z trouby
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek