Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Salát z červené řepy s fazolemi
Rychlé perníčky
Haštalský řízek
Grilovaný hermelín
Bůčková roláda v alobalu
Brokolicové těstoviny
Pikantní masová směs na topinky -…
Vepřové maso v alobalu
Tortilly s fazolovou směsí
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…