Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Vepřové závitky v římském hrnci
Babiččin košíček - Pepíček
Květákový nákyp se šunkou
Jednoduchá ovocná bublanina
listové těsto
Těstoviny s houbovou smaženicí
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Celer z trouby
Brownies - vláčné a kypré :-)
Krůtí roláda plněná hříbky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot