Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Smetanovo-nivová brokolice
Kedlubnová krupicová polévka
Steak z roštěnce s bylinkovým máslem
Kokosová žmolenka (drobenka)
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Krowky
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Pepanovy buřty k pivu
Medové trubičky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone