Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Cordon bleu se sýrem a šunkou
Bramborové knedlíky ze studených…
Škvarkové pagáčky
Buchta z mléka
Zelný salát s mrkví a paprikou
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Telecí líčka na víně
Zapečené brambory s mletým masem…
Babiččina ořechová bábovka
Krémové lečo
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě