Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Bramboráky sváteční
Krkovička jako bramboráková
Dýňový krém
Krabí tyčinky na kari s rýží
Borůvková buchta
Vepřová pečeně Robert
Medové řezy s Lučinou a mrkví
Narozeninový sváteční dort
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Domácí tartiflette (zapečené brambory…
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem