Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Černá buchta jednička
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Žemlovka s tvarohem a jablky
Pravé italské tiramisu II.
Kuřecí pomazánka
Americký hamburger z vyzrálého…
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Raubířovy zapečené těstoviny
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi