Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kachna po staročesku
Šopský salát alá Verunka
Babiččiny kotlety
Sněhové pusinky na váhu
Slavnostní špenátová roláda s lososem
Zapečená růžičková kapusta podle…
Vepřový kotlík s fazolemi
Rybízový nepečený dort
Nakládané masové kostky dušené na…
Smetanové fleky se zelím
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake