Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Rybí pomazánka z tuňáka
Smažené masové kuličky-Ča wan-c´
Sýrovo-šunkové těstoviny
Medovník z Počernic
Amorův jablečný řez (koláč)
Jednoduché tiramisu
Dušená hovězí kližka
Kuře (nejen) na zelí
Těstoviny po Italsku
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami