Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kotlety na smetaně II.
Pórková polévka s krupicí
Americká buchta
Tuňáková pomazánka II.
Kuřecí roláda IV.
Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Květák s mletým masem po boloňsku
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi