Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Makarony zapečené se sýrem a rajčaty
Olejová bábovka s kakaem
Perník II.
Zapečené brambory s kuřecím masem a…
Kuskus salát
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Knedlíky z rýžové mouky
Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi