Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Berlínské řezy II.
Vepřové nudličky zase jinak
Špekáčky na pivě II.
Zapečený lilek 3
Chřestový salát s kozím sýrem
Krémová zeleninová polévka
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Grilovaná krkovička se zeleným…
Tiramisu se zakysanou smetanou
Quiche s červenou řepou a sýrem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem