Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Olejová bábovka s kakaem
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Kakaové řezy s tvarohem a jablky
Teplý bramborový salát
Frankfurtská polévka II.
Věnečky
Kapsy se zeleninou ala svíčková
Hasenöhrl (zaječí uši)
Kuřecí steak ze stehna ala čína
Kuřecí prsa Hasselback
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky