Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Hovězí námořnické maso
Krevety na česnekovém másle
Amolety z kynutého těsta
Dukátové buchtičky III.
Vepřový králík pečený na bylinkách
Kuřecí roláda s dýní
Jahodovo-smetanové řezy
Hřibová čalamáda tety Liduš
Polévka z bílých fazolí s uzeným masem
Dýňová panenka Wellington s…
Mexická tortilla se zelným salátem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Strouhaný kakaový koláč
Kulajda
Banánový chlebíček
Ginger shot
Polévka z červené řepy
Krůtí guláš s těstovinami