Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Houskové knedlíky
Kuřecí kapsa
Pierogi ‒ pirožky
Ovocný koláč z podmáslí
Beránek ořechový
Ivetčin kynutý knedlík
Piškotové řezy s angreštem
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Ostré řízky z krkovice
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake