Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Boršč
Kiwi řezy
Napoleon řezy II.
Těstovinový salát s avokádem
Francouzské brambory - bez vaření
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Grilované masové válečky
Sýrové karbanátky s uzeným masem
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake