Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Domácí tlačenka
Boršč bez masa
Podvodnice
Kuskus se zeleninou a červenou čočkou
Azu po česku
Čočková polévka s kořenovou zeleninou
Pečené kuřecí s chřestem
Pivní preclíky, housky, rohlíky
Vdolky s jablečným rozvarem
Obalovaný asijský květák z trouby
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek