Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Ravioli
Krevety s pikantní omáčkou
Bavorské vdolečky
Perník II.
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Meruňkový dort (řez) - nepečený
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Chilli con carne s kořením
Pečené vepřové koleno
Smetanové fleky se zelím
Valentýnská čokoládová pěna
Hovězí sekaná Wellington
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Turecká vejce
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem