Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Celerová pomazánka se sýrem
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Salát ze zelených fazolek
Naložený hermelín s olivami
Omáčka k těstovinám
Čočková polévka se zeleninou
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Pečená vepřová plec s bramborem
Pečené citronové kuře s jablky a…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami