Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Nedělní štola
Čočka žravka
Makovec bez vajec II.
Nanukové Řezy podle babičky Marušky
Slaný krokodýl z majonézového těsta
Skořicové šneky
Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone
Pečená žebírka na zelenině
Čokoládové tartaletky
Pizza bolognese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukety plněné mletým masem
Švestkový koláč s cuketou
Souvlaki s tzatziki
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Zapečené lečo
Květákové steaky z grilu