Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Dušené hovězí plátky
Nanukové řezy
Švestkový koláč II.
Sumec dle baštýře Jardy
Nakládané sýry - směs
Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)
Thajská čočka se zeleninou
Piškotová roláda podle Lidušky
Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami
Pravé maďarské lečo
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Cuketová bábovka
Tzatziki
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Borůvková zmrzlina
Lehký levandulový sirup
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…