Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Boubínské bramboráčky
Pleskačky
Jogurtová marináda na kuře
Špagety se špenátovým pestem
Kokosový dort - výborný a snadný
Uzené tofu na kari
Kus Kus (Cous Cous)
Jednoduché staročeské plátky se…
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Domácí tartiflette (zapečené brambory…
Boží milosti F.O.O.D.
Domácí jitrnice
Polévka z pečené zeleniny
Rolovaná krkovice à la porchetta
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci