Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Nedělní štola
Srbská směs (nejen) na topinky
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Jablečný koláč (buchta)
Měkké sušenky s čokoládou
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Pivní výpečky s bramborovými noky
Francouzské brambory
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros