Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Krkovička pro vítanou návštěvu
Karbanátky z ovesných vloček
Jiný houbový gulášek
Kuře v sýrovém těstíčku
Špekové knedlíky v alobalu
Španělské „španělské ptáčky“…
Masovo-zeleninová rýže
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…
Gratinované brambory
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem