Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Plněné bramborové knedlíky
Dort Raffaelo
Bábovka s medem, ricottou a jablky
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Krowky
Jednoduché staročeské plátky se…
Banánová roláda s margotkou
Pečená žebírka na zelenině
Zeleninové ratatouille
Pizza bolognese
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…