Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Srbský kotlet
Řecký salát a la ENKI
Marokánky s ovesnými vločkami
Sekaná jako roštěná
Sýrová pomazánka s česnekem III.
Smažené špagety se zeleninou
Květák s mletým masem po boloňsku
Třešňové (višňové) muffiny / koláč
Čočkové ragú
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi