Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Květáková polévka s mrkví
Polská polévka z červené řepy
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Domací houstičky
Lehký tvarohovo - pudingový dortík
Domácí lečo s česnekem
Řezy Margot
Houskový knedlík z domácí pekárny
Bezvaječný nepečený mangový…
Havajské kuře huli huli
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě