Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Salámová pomazánka III.
Kuře Anča
Vepřové na houbách s fazolkami
Angreštový pudink s černým rybízem
Čínská dýně
Bramborové buchty - kynuté
Patizonová směs - bezmasá
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Domácí tartiflette (zapečené brambory…
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem