Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Krupicové flameri
Velikonoční beránek
Kuřecí řízečky - marinované
Kuřecí kari s rýží
Těstoviny zapečené s mozzarellou
Smetanové maso na paprice s bramborem…
Mleté maso se zeleninou II.
Budapešťská pomazánka (nízkotučná)
Tříbarevná buchta z remosky …
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka