Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Houbové karbanátky III.
Třená bábovka klasik
Třešňový koláč
Plněné pudinkové řezy
Makový závin s višněmi
Mexická polévka Sopa Tarasca
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Tvarohové koblížky s jablky
Čokoládová babka
Francouzské brambory s pórkem
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake