Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Rybí pomazánka s avokádem
Okurkový salát alá tzatziky
Rybí pomazánka II.
Lívanečky s jablky
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Paprikovo-tvarohová pomazánka
Francouzský máslový koláč Chinois
Francouzské brambory
Houbové ragú s nudlemi
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake