Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Opilé řezy
Brokolicový krém
Fazolový salát V.
Valašská zelňačka s houbami
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Bábovka s kysanou smetanou na plech
Francouzská bageta
Jednoduché švestkové knedlíky -…
Těstoviny po Italsku
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake