Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Brokolice s česnekem
Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…
Jogurtové řízky
Vídeňská vařená bábovka
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Uruguayský hovězí rib-eye steak
Krkonošský hubník
Narozeninový dort s "marcipánem"
Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…
Krémové lečo
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi