Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Meruňkové knedlíky po lechtalsku
Pečené vepřové koleno na zelí
Brambory v mikrovlnce
Povidlové kapsičky
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Rajčatovo-paprikový salát
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Lívanečky po našem - kynuté
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi