Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Vepřová játra na smetaně
Šlehačkový koláč
Rychlá čína
Brambory se sýrovou náplní
Přírodní vepřové maso
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Sójové kostky na kari
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Jahodový (ovocný) pohár
Krémové lečo
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi